မုန္႕ဟင္းခါး

ငါးဖယ္ေၾကာ္ (ready made)

ၾကက္သြန္ျဖဴေၾကာ္ (ဆီခ်က္အတြက္) ၾကက္သြန္ျဖဴကုိ မညက္တညက္ ေထာင္းထားပီး ဆီခ်က္လုပ္ထားတာကုိ ပုိၾကိဳက္တယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴကုိ ပါးပါးလွီးပီး ေၾကာ္တာလည္း ၾကိဳက္ေပမယ့္ အဲလုိ ၾကက္သြန္ျဖဴေၾကာ္ အ၀ုိင္းေလးေတြက်ေတာ့ ငပိေၾကာ္လုိမ်ဳိးမွာ ပုိၾကိဳက္တယ္။

ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္

ပဲေၾကာ္

နံနံပင္

မုန္႕ဟင္းခါး ဟင္း၇ည္

မုန္႕ဟင္းခါး

ဒီ ေန႕ ထပ္ပီးေတာ့ ခ်က္စားျဖစ္တဲ႕ မုန္႕ဟင္းခါး ~~~~~~

ပဲေၾကာ္ ( ဒီပဲေၾကာ္ထုပ္က ပုိစားေကာင္းတယ္။ အေၾကာ္မႈန္႕ ပါးပါးေလး နဲ႕ ေၾကာ္ထားပီး ဆီလည္း သန္႕တယ္) တစ္ထုပ္ ၁၀ ခုကုိ ၅၀၀ က်ပ္

ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္

မုန္႕ဟင္းခါး

မုန္႕ဟင္းခါး ဟင္းရည္အုိး

မုန္႕ဟင္းခါး မုန္႕ဖတ္ (ဒီထက္ အမွ်င္ေသးရင္ ပုိစားေကာင္းတယ္)

မုန္႕ဟင္းခါး ( ပဲေၾကာ္ကုိ မုန္႕ဟင္းရည္ ထည့္ပီးမွ အေပၚက ေျခထည့္တာ ေကာင္းပါတယ္။ ကုိယ္က အခု စားေတာ့မွာ မုိ႕လုိ႕ ဟင္းရည္ ထည့္လုိက္တာ)

ပဲေၾကာ္ နဲ႕ ဟင္းရည္ တြဲစားတာ ( အေကာင္းဆံုးက ဟင္းရည္ထည့္ပီးမွ အေပၚကေန ပဲေၾကာ္ကုိ ေျခပါ)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s